Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 14 april 2021

Nu har jag en fråga:

 Ni som har läst Flanagans 1 och 2, vet att jag avslutar dem med det första kapitlet av nästa bok. Det betyder alltså att första kapitlet av Nya tider på Flanagans står längst bak i Kvinnorna på Flanagans.

WELL.

Nu har jag fått för mig att ändra lite i det kapitlet. Inga stora saker, andemeningen är densamma, men det står inte ordagrant som det gjorde i kapitlet i Kvinnorna på Flanagans.

Min fråga är då om det är okej, eller om ni blir rabiata, slänger iväg Flanagans 3 och känner er fullständigt lurade?




I morgon fortsätter jobbet. Jag behöver ta mig framåt 20 sidor per dag och tänker att jag ska lämna manus den sista april för att ha ett par dagar till deklarationen som ska vara inne den 3e maj som också är manusdeadline. En ledig dag har jag planerat in, den 25e (som väl är en söndag). Jag fyller år den 27e som är en tisdag och då jobbar/pluggar Jonathan och Linnea, så jag träffar dem helgen före istället. Förhoppningsvis kan vi åka någonstans och äta utomhus. Det vore supermysigt. Vi får väl se vad vädret säger.

Typ så. Onsdag. Bra dag, så här långt. 




4 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Det är helt okej för min del🤗

Åsa Hellberg sa...

Tack!

Carin sa...

Helt OK för mig också! Jag har inte läst delarna direkt efter varandra utan när de kommit ut. Kommer faktiskt inte ihåg sista kapitlet i Kvinnorna... Måste läsa om den :)

Åsa Hellberg sa...

Superbra tack Carin!