Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 26 augusti 2022

Bokat tid för dos 4a idag 15.55.

 Det är Feelgoodfestival i morgon, men jag tar väl alvedon om jag känner mig sjuk. Hittills, peppar peppar har jag inte känt av sprutorna, men hur det blir nu vet jag ju inte. Skönt att få det gjort, tycker jag.

I morgon i Mariefred ska det bli svinvarmt, och det är lite trist för jag har planerat vissa kläder och de är inte lika sköna i svinvärme som i 20 grader. OCH jag har putsat gammelfarmor Annas sjuksköterskenål, som jag har fäst vid kavajslaget. 



Den ser oputsad ut här men det är bara bilden. ASS står för Allmänna och Sahlgrenska sjukhuset.

JAJA, jag får väl stå ut med att svettas helt enkelt. Jag kanske fryser av vaccinet, vem vet. 

Igår såg jag Downton Abbey. Jag hade köpt en kavaj som jag behövde lämna tillbaka till Zara, och passade på att boka en biobiljett när jag ändå var i Mall of Scandinavia. Jag var också vrålhungrig och med en biorestaurang, som just den biografen har, blev det tippetopp, eftersom jag kunde ta med maten in i salongen. Så där mumsade jag på en hamburgare och pommes och såg på film. Urmysigt.  I början var den liiite seg, de kunde kortat introt (fast det kanske bara är jag som känner det, som är så bekant med alla karaktärer), men den växte och blev otroligt berörande. Jag snyftade mycket. 

Idag handla, jobb, sol och vaccin. Bra dag i förorten!

Inga kommentarer: