Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 11 augusti 2022

Den här Fjällbackaomgången är inte LUGN OCH RO

 Men jag fick ju det i juli så jag klagar inte, har bara lite svårt att ställa om från min lunktempo och öka takten.

Det som blir lidande är sömnen och skrivandet. Jag får helt enkelt försöka att ta igen det när jag kommer hem till Farsta nästa vecka. Igår var jag så trött efter somnat sent, upp tidigt, tur och retur Uddevalla och radion, att jag la mig och sov istället för att gå ut i solen. 

Men igår kväll åt vi (Madde, Ander och jag) Fish & chips på en bryggrestaurang och hade det supermysigt, så allt är inte jobb. 



Solnedgångar här är galet fina.


Idag ska jag ha en journalist och fotograf i Fjällbacka hela eftermiddagen, där intervjun ska ske här hemma hos mig. I morgon är det lunchmöte online klockan 12-13, sedan ska jag hämta mamma och åka till Uddevalla för en signering 15-16.30. Lördag ska jag hjälpa mamma med något och söndag ska jag göra research, och innan det vill jag vara i solen OCH jobba. 

Hem den 15e (måndag) och då jag tar HÖST! Fasiken vad skönt det ska bli att få ordning på mat och kropp, sömn och vardagslunk. Jag kommer att ha grejer att göra, redan på torsdag ska jag ju till Linköping, men det känns ändå som om jag har tid att verkligen jobba (som jag hade här i juli, som sagt).

Hit kommer jag igen runt den 6e oktober i några dagar.

Det var det, hoppas att ni får en fin dag var ni än befinner er.

(Ja, jag vet, svintrista inlägg men jag behöver få det på pränt. Sorry)

Inga kommentarer: