Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 29 augusti 2022

Så jag jobbade bra idag och var klar med bok 18 redan 13.00

 Då åkte jag och handlade och sedan latade jag mig, lagade middag, och en stund senare tog jag mig en biltur. Det var det enda det blev, för jag ångrade mig på gatan utanför visningen av lägenheten jag var inbjuden att se. Jag kände alldeles för starkt att jag inte ville bo där. 

Så jag åkte hem utan att ha gått ur bilen, fick förnyad fart i soffan och liggande skrev jag första kapitlet på den ANDRA serien jag ska skriva. Och jag tror att jag satte det. Från och med nu heter den Serie 2.

Egentligen vore det perfekt om jag kunde skriva på båda två varje dag, men sådan tur har jag nog inte att jag orkar det. Men idag funkade det finemang. Och varje gång det gör det är det ju super! Jag har än så länge inget avtal, inga deadlines, men det kommer under hösten. 

Typ så, denna måndag som har varit riktigt bra så här långt.



Jag ser Happy Valley på Svt, har sett den tidigare men väl värd att se om. Bra serie. Bra och trovärdiga skådisar. Idag har jag det mörkt hemma, och lamporna på balkongen tänder jag först i advent i år. Känns som en bra idé att dra ned på den energiförbrukning jag kan. 



Inga kommentarer: