Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 3 augusti 2022

Som alltid "kollar" jag på grejer.

 Just idag på bilar. Yes, I do. 

Mest för att jag dessutom tittar på bostadsrätter, och OM jag skulle köpa en behöver jag mer pengar till en kontaktinsats och jag har lagt in rätt mycket kontant i min bil som jag i så fall kan använda. Ett ekonomiskt mellanår (som jag hoppas att det här är, peppar peppar), går alla pengar åt. 

Där har vi det. Dagens kollar på utifall att.



Långt ifrån blå!

Fast jag behöver ju en bil (HUR klarar sig folk utan, undrar jag), men den behöver inte vara lika dyr som min och jag behöver heller inte lägga in lika mycket kontant. 

JAJA. Jag och mina funderingar. Min bil har ju varit suverän när jag har flyttat grejer till Fjällbacka, och jag tycker att den är i världsklass... Men jag var väldigt nöjd med min röda Honda också. 

Jag tänker vidare.

Idag trodde jag att det skulle bli solväder i Farsta efter att jobbet var klart, fast det var det kanske i 45 minuter innan molnen täckte himlen igen.

Nästa vecka ska jag ju till Fjällbacka och då ska det, än så länge i alla fall, vara fint väder. Vi får väl se!

Tjohej.

Inga kommentarer: