Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 4 augusti 2022

Nu har jag gått tillbaka från början,

 för att få allt rätt som jag har ändrat på vägen. Så från och med nu har jag 27 500 ord kvar att skriva den här månaden. 500 till blir det senare idag. Min arbetsdag bröts pga fint väder på förortsbalkongen, och efter dusch och hårtvätt måste jag fortsätta jobba en stund till. Det gör jag så gärna så.

Nu har jag bokat in en signering på Torp i Uddevalla nästa fredag mellan 15 och 16.30. De har frågat så många gånger men det har inte passat och dessutom varit väldigt lång resa för en enda signering, men nu är jag ju ändå i Fjällbacka den veckan och då passar ju superduperbra. Jag ska se om jag kan få till en i Fjällbacka också, kanske. Ska kolla med butiken som ska sälja mina böcker. 

Där har vi dagens korta uppdatering när jag varken har sålt bilen eller köpt ny lägenhet, däremot tvättat gardinerna i sovrummet eftersom jag ska städa där ordentlig senare. Det betyder dammsuga säng, väggar och tak, sådär som väl alla gör EN GÅNG I VECKAN. Skojade bara. Men en gång varannan tar jag i alla fall sängen, sedan jag hittade massor med damm på den vid ett tillfälle. URK! Och vägg och tak en gång i månaden. Det är som om min målarfärg drar åt sig damm, tamejtusan.



Mina gardiner får torka ute idag.

Helt värdelöst vetande, sorry. Hej då!




Inga kommentarer: