Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 7 augusti 2022

I morgon åker jag tillbaka till Fjällbacka igen

 Jag har en del att göra, utöver att skriva och research ska jag leverera böcker och skicka böcker, göra en intervju på torsdag eftermiddag i Fjällbacka, ytterligare en intervju på fredag klockan 12 hos Feelgoodfredag på FB, sedan åka till Uddevalla för signering mellan 15 och 16.30. 

Men idag har jag varit SEG, tror jag åt för mycket godis på bion igår, och jag VET ju att får baksmälla av det. Och jag är inte bra på att äta lite och sedan vara nöjd. Det är antingen eller för mig. Och baksmällan är på riktigt. Det ska bli mig ett sant nöje att återgå till min TRÅK-kost, som är bra för både kropp och knopp när jag kommer hem och gör HÖST!



Packar i Ikeakassar. Bra grej!

"Hösten började ju du prata om redan i juni", sa Jonathan igår när vi sågs på middag och bio. (Supermysigt, som vanligt med de där två. De KAN mys, liksom.)

Yes, jag längtar alltid lite efter höst, faktiskt.  Min favvissäsong är helt klart från slutet av augusti fram till och med nyår. Dels är det smågrejer som händer hela hösten. Bokprat, mässa, etc Jag ska till bokens dag i Växjö och Kalmar, så himla kul. Den 18e augusti ska jag till Linköping till en bokhandel för bokprat och jag har för mig att jag ska till ett bibliotek också, kanske i september, det måste jag kolla. Jag ska i alla fall till Västervik den 1a september, för det är dagen efter Forums höstfest. 

Sedan ska Linnea och jag åka iväg en dag och skriva på våra respektive böcker. Jag ska kolla om man kan hyra ett konferensrum på Bohmans i Trosa, till exempel. Då kan man äta mysigt, ha fint omkring sig och ändå jobba utan att bli störda. 

Typ så, söndag. 25 000 kvar till månadens mål. Men tänker jag på det blir jag knäpp. Istället tänker jag en dag i taget, och på de 1500 jag ska skriva på tisdag. 

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Tänk så olika man gillar. Tur vi har fyra årstider, då finns det något för alla.

Åsa Hellberg sa...

Ja, eller hur!