Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 21 augusti 2022

Lägre arbetstakt idag pga en massa annat nödvändigt, landade nog på tusen istället för 1700.

 och i morgon är jag ledig för att jag måste städa. MÅSTE. Och fixa förrådet, glasögon och lite annat smått och gott som inte går att skjuta på längre. Dessutom ska jag på Anna Fredrikssons release i Bonnierhuset på kvällen. 

Alltså inget jobb, när jag är precis halvvägs genom manuset. Upplägget är detsamma som i första boken, 4 delar. Om jag får ihop det (vilket alltid oroar mig.)

På tisdag är det först jobb, sedan biltvätt och frissa. 

På onsdag ska jag lajva med på Akademibokhandelns instagram på kvällen, tror 19.

INGET bokat utöver skrivjobb torsdag och fredag. 

Lördag åker jag till Mariefred på Feelgoodfestival, 

på söndag bara jobba hemma och 

på måndag ska Linnea och jag ha en konferens på ett hotell i stan. Supermysigt! Hon har ett stort skrivjobb och jag ska hjälpa henne att komma igång med det, samtidigt som jag ska skriva på mitt manus såklart. Vi har beställt förmiddagsfika, frukt och eftermiddagsfika. Lunch ska vi äta på stan. 

Jag är lite covid-orolig för att träffa en massa folk framöver, men får väl försöka hålla det avstånd som går.  Det är mycket framöver, och jag vill vara frisk! Den 29e öppnar bokningen för spruta 4a här i Stockholm och jag tänker verkligen stå först i kön!

Det var väl det tråkiga inlägget idag när jag har börjat rensa kläder i två högar. En som ska till förrådet, och en till klädinsamling. Det är väl det där med mitt nystartande på hösten och sedan första januari. Det är då jag har störst lust att rensa för att få LUFT. Bor man på 58 kvm och älskar kläder är det nödvändigt. 



Resten av kvällen ser jag Stolthet och fördom för tusende gången. Brit Box.


Inga kommentarer: