Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 9 augusti 2022

Jag trodde att jag skulle kunna sitta här i lugn och ro och jobba idag,

 men det blir lite mer än man tror en releasedag, även om den sker i ensamhet hemma i Fjällbacka. Så jag sänker kraven på mig själv idag (och i morgon då jag ska till Uddevalla och P4-Väst (11-11.30). Jag kommer att ligga ungefär tretusen back på grund av det, men det tar jag igen mot slutet. Förra grundmanuset var på drygt 70 tusen, och utgår jag från det så har jag skrivit hälften. Fast sedan byggde jag på med ungefär 25 tusen till i redigeringen, så det är väl där det landar den här gången också. Än så länge tycker jag att historien är spretig, vi får väl se var det landar till sist.

Fick en så himla fin recension i Bohusläningen idag, hoppas hoppas att det håller i sig. 

Typ så, när Bloggen har fått en ny omslagsbild som den brukar få vid varje bok.

I båten på omslagbilden, den man bara ser masten på här uppe, men ser bättre på bokomslaget bredvid, sitter för övrigt min kusin Christian med Camilla Läckberg, en bild som togs inför en av deras kokböcker en gång i tiden. Det kanske jag redan har berättat, förresten. JAJA. Huvudet är yrt en sådan här dag.

Idag sänder jag live på Instagram klockan 18 om någon är intresserad, tjohej för det också. 


Inga kommentarer: