Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 13 februari 2023

TJOHOO,

 för att jag är klar med momsredovisningen, som var jobbig den här gången, men nu är den klar, 22 000 pix är inbetalade, och jag har färgat ögonbrynen för att de var grå och trista. 

Idag ska jag ju på middag med Jonathan och Linnea, och då vill jag ju se lite pigg ut. Det är inte klokt vilket lyft ögonbryn är, i alla fall för mig. 

Jag har inte träffat de där två på evigheter, inte sedan Linnea fyllde år i slutet av december. Typ 29e december sågs vi, tror jag. 

Planen för min del är att åka och parkera bilen på Djurgården, vid Cirkus, och sedan promenera eller ta spårvagnen till stan. Jag tänker att promenad vore toppen, som sagt, jag fick upp kondisen på Kanarieöarna och behåller gärna den ett tag till. 

I morgon är jag LEDIG, HEMMA (har sagt nej till kalas) och ska bara packa för min vecka i Fjällbacka. Mest mjukiskläder, men jag ska ju föreläsa så något mer än sweatshirts behövs väl. Lite hårgrejer, smink och sånt också, såklart. Det ska bli så himla mysigt att komma dit!

FY SATAN VAD SKÖÖÖÖÖNT, jag har ju våndats för att inte hinna bli klar men nu blev jag det, tjohooo


Nya bryn
Jag ser lite sned ut, men riktigt så snett ansikte har jag int i verkligheten. 

3 kommentarer:

Ebba Range sa...

Så fin med mörka ögonbryn 😀
Härligt med Fjällbacka så här års ... är ju själv där emellanåt - på sommaren. Min sambos farfar mfl kommer därifrån.
Var du hemma för en stund sedan då en man föll från ett träd precis utanför dig ... och ambulanshelikoptern landade precis intill trappan upp mot Centrum? Antar att du borde ha blivit uppskrämd ... det hade jag blivit.
Bor själv sedan några år nära Centrum.
Det är tredje gången jag bor här. Från matrummet ser jag min sons (50 år nu!) förskola.
Ha det så bra!

Robert W sa...

Det var ju skönt att vara klar med momsredovisningen, så du inte behöver ha det hängande över dig likt ett damoklessvärd när du ska till Fjällbacka.

Åsa Hellberg sa...

Ebba: ja, de gick in på dagiset och det oroade ju. Läste först idag vad som hade hänt.

Robert; alltså, det är det bästa när den är klar!!