Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 19 maj 2023

500 efter plan

 men det tar jag igen i morgon och på söndag: 500 skriver jag på ren envishet.

Idag försvann dagen med att avloppen var helt igenokloggat och vatten rann ut över hela golvet när jag duschade. Jag visste att det var på gång, och att vänta var inte att tänka på, utan det var lika bra att göra det direkt (om jag inte fick till det var det bra att det var en vanlig dag då det går att få tag på Familjebostäder, för lukten är ju vidrig om det inte håller tätt). 

Jag passade på när jag ändå höll på med äckliga saker, att också rensa handfatsavloppet. Och därefter var det kört, för då behövde jag skura hela badrummet och klockan tickade på, jag blev hungrig, åt lunch, en bilfirma ringde, jag solade, bilfirman ringde igen, jag solade lite mer, tvättade handdukar och badrumsmattor, och vips hade dagen gått. 

0


Badrumsmattorna torkar i en najs på balkongen. 

Nu har jag ändå jobbat ett par timmar och hyfsat till det jag skulle i manus, så allt är förberett för helgens 4500-målsättning.

Tjohej.

Idag serveras SÖTPOTATIS. IGEN. MED KYCKLING. IGEN.

Så kan det bli när jag är besatt man gillar något. Och nu är jag HUNGRIG!

Hoppas ni får en bra helg!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Rensa avloppet är ingen rolig syssla. Nu har du det gjort och slipper förhoppningsvis det på ett bra tag. Lycka till med dina ord🙂

Åsa Hellberg sa...

Tack snälla!