Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 16 maj 2023

Dag 1, bok 20 (hur sjukt?)

 Då är jag igång. Jag bollar lite med strukturen och det har jag jobbat med efter dagens skrivpass, men än så länge har jag inte kommit på hur jag ska lägga upp den. Det löser sig. Huvudsaken är att jag har kommit igång med historien och i rätt ton. Bridgerton i bakgrunden, på tal om rätt ton. 

Tjohej.

12 tusen är det mycket rimliga målet innan veckan är slut. 

Något mer än det har jag inte hunnit idag. Jag har svarat på två telefonsamtal. Ett från mamma som har kommit fram till Palma och hotellet hon och hennes väninna ska bo på i en vecka, och ett från elektrikern som ska se till att min diskmaskin installeras i Fjällbacka. 

Där har vi det. En dag i Farsta. Jag har slängt sopor, det är så mycket jag har rört på mig idag. 
2 kommentarer:

Annika Estassy sa...

Din energi är så inspirerande! Lycka till med 20:an!

Åsa Hellberg sa...

Tack!