Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 26 augusti 2023

Så jag har ätit russin

 för att få igång min mage. Och nu har jag ont eftersom jag i vanlig ordning överdriver! Det går över, tack och lov, men hädanefter ska jag inte vräka i mig det som jag gjorde den här gången. 

Och så har jag ont i armvecket/armbågen och det vet jag inte riktigt vad det beror på. Jag vaknade av det tidigt i morse. Möjligtvis är min arbetsställning utmanande, jag vrider ju händerna och därmed armarna på ett sätt som säkert inte är optimalt (när jag sitter i min skrivfåtölj) eller så stretchade jag igår på ett sätt som armbågen inte gillar för det gjorde jag flera gånger igår

Det är alltid något litet hela tiden numera. Den lilla kroppen är känsligare än den varit tidigare. 

Tur då att jag faktiskt är rätt rädd om min kropp. Utom när det serveras russin, då.

Jag glömde min skrivbricka i Fjällbacka, och behöver en här också. Det gör susen för skrivställningen i fåtöljen. Men det har jag inte tid med innan jag åker. 


Man kan koppla in den här så att den kyler ned datorn (usb), men det har jag aldrig gjort. Jag behöver den bara som underlag. Vet inte ens om den har uttag som passar Mac, tror inte det. 
Den här är från Dustin home, men har sett att Kjell & Co har likadana.

Typ så, när jag har en del jobb kvar men är trött som satan. Jag måste över 16.00 puckeln, den är den svåra. Klarar jag bara den är jag pigg till jag lägger mig. Eftersom jag ska upp så tidigt natten mellan söndag och måndag (02.00), är det bra om jag kommer i säng i tid idag.

Nu ska jag tända varenda lampa här hemma och dammsuga. Det borde ju få mig att vakna till lite, kan man tycka. 

Inga kommentarer: