Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 8 augusti 2023

Störtmysig eftermiddag med mina gamla klassisar.

Vi satt i flera timmar. 



Med Gilla och Marika, 45 år efter vi gick ut nian. 

Den här förmiddagen måste jag JOBBA hårt men jag har inte ens öppnat dokumentet eftersom jag vaknade SENT (verkligen hurra på det för det behövdes!) och senare ska åka till mamma en sväng. Men får väl jobba ikväll igen om det är så att jag ligger efter.

Jag ligger dock rätt bra till än så länge. 

Egentligen borde jag ta en promenad men regnet hänger i luften och då har jag ingen lust. 

På fredag åker jag hem via Uddevalla och min optiker. Glasen har kommit och ska monteras, hurra för det också OM de funkar.  Den här gången är jag pessimist, jag har ju gjort så många försök. Det viktigaste är att de funkar för dator och läsning. Just det måste jag testa ordentligt i butiken så att jag i värsta fall får med mig glasen i de befintliga hem så någon får byta tillbaka, för de jag har nu funkar ju. Jag ska ta med mig dator och bok som testmaterial in i butiken.

Där har vi det när regnet inte bara hänger utan öser ned. Då behöver jag inte fundera på det mer. 

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Håller tummarna att det funkar med glasögonen!

Åsa Hellberg sa...

Ja, tack, hooooooopppas!!