Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 25 juli 2018

Vi äter, jobbar, promenerar, solar






Jag gillar min grekiska klänning som har flaxiga ärmar och som inte sitter åt. Ett New York-köp, den med larmet kvar om ni minns.

Jag har fem dagar kvar här, och måndag som är bonus eftersom flyget inte går förrän väääldig sent. Jag hoppas att jag kan få ha rummet kvar hela dagen, ska kolla det i helgen.
Jonathan har tre dagar kvar, han åker lördag morgon.

Vi har det verkligen störtmysigt. Vi äter frukost och middag ihop, och jobbar ihop. 
Han i sin säng och jag i min.
Ibland har jag suttit i receptionen för at de har den perfekta skrivstolen där, men sedan AC:n verkar var trasig där har jag suttit i iskylan på rummet. Kyla går före bekvämlighet.

Promenerandet är det mer Jonathan än jag som ägnar sig åt, men vi tar ett varv innan vi äter.
Min gympa gör jag i badet. Peppar peppar så har jag inte alls ont av själva skrivandet och det är ju en jäkla tur när man jobbar så mycket.

Igår hade jag ett lååååångt eftermiddagspass istället för att dela upp det och jag tror att jag gör så idag också.
Wohoo, för snart är jag i mål!!

Typ så, från Cypern.

3 kommentarer:

Simona sa...

Ser väldigt härligt ut!

Och ÄLSK på klänningen! Så snygg!

Elisabet Nielsen sa...

Vilken tur att att du fick bort larmet, för klänningen ser både snygg och sval ut. Lycka till med slutspurten!

Åsa Hellberg sa...

Tack båda!!