Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 18 juli 2018

2500 idag och det är jag supernöjd med. Håller gärna den takten framöver.

Det borde inte vara någon omöjlighet. Tre arbetspass funkar toppen om jag vaknar tidigt, har jag kommit på idag. Det gäller att hitta en rytm som funkar och idag fick jag till det bra.

Jag duschade och skulle tvätta håret när jag kom hem från stranden och upptäckte att jag hade köpt två flaskor med balsam. Så jag tvättade det med tvålen som hotellet står för. Det är möjligt att det är både tvål och schampo men min grekiska är lite skral så jag ser inte riktigt vad det står på burken.
Håret känns rent i alla fall, det är ju det viktigaste.

När bion visas ikväll ska det vara 28-29 grader som känns som 31-34, enligt klart.se.
Solen går ned 20.00 här, men det påverkar inte värmen direkt.

Det var väl det.
Hoppas att ni också har det fint!



2 kommentarer:

Anonym sa...

Här är det bra och i Uppsala var det 32 grader i dag.
Jag ska köpa din bok i dagarna. Jag ska läsa den på semestern som börjar om en vecka.
Ha det gott.
Sanna

Åsa Hellberg sa...

Den finns inte i butik förrän 22 augusti. Om du menat Ett oväntet besök, alltså? Den är bara ute i ljudbok än så länge :)

Hoppas att du får en fin semester!