Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 29 juli 2018

Sista dagen, plus bonusdagen i morgon eftersom bussen går först på kvällen.



Så jag har tagit 75% ledig idag. Jobbar senare i eftermiddag. Har 60 sidor kvar att redigera.



Igår var jag ledsen när Jonathan hade åkt. Det blev tomt och tyst.
Jag har ju inget emot det alls egentligen (idag mår jag bra igen) men tror att jag ska försöka se till att vi åker hem samtidigt om det blir någon mer gång.
Det gör inte mig ett dugg att vara ensam här innan någon ansluter.

Nåväl, jag torkade tårarna och gick på krogen.
Åt Moussaka, drack vatten och promenerade hem till den lokala butiken och köpte en kvällsglass, en tradition mamma och jag har skapat och som jag nu har invigt Jonathan i.

Inget är som svensk sommar, säger folk.
Well.
Inget är som cypriotisk sommar, säger jag.
Nu torr bikini och tillbaka till stranden. Det är så himla många greker där under helgerna, vilket är underbart. De tjattrar, lyssnar på musik och är kul att betrakta.
De har yviga gester, det tycker jag är roligt. Allt de säger betonas med kroppen.


Inga kommentarer: