Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
söndag 1 juli 2018

Jag googlade på något i bloggen,

och då får jag ju inte bara det jag eftersöker utan också en massa annat.
Den här fina bilden på min katt, till exempel.

Och på Gerard Butler som jag såg livs levande, och skitsnygg, på gatan i New York. Så nära att jag skulle kunnat bita honom i nacken.11 juli ska jag på förhandsvisning av Mamma Mia 2 som jag kunde boka genom SF. ALLA salonger i Filmstaden Sergel visar filmen samtidigt 19.00 och tydligen ska de manliga ABBORNA och en del av skådisarna från filmen vara på plats.
Det kan alltså hända att jag också kommer att ha bitläge på Colin Firth och Pierce Brosnan. Jag är extremt yster inför denna möjlighet.

Å andra sidan kanske skådisen som ska komma är Stellan Skarsgård och där är jag kanske inte lika ... hungrig.
Honom ser man på gatan här ibland, så det är liksom inte samma upphetsning som med de där britterna.

Nåväl.
Det behöver ju inte vara någon av de äldre. Casten i den här filmen består ju av många unga skådisar också.
Men dem får väl Linnea och Jonathan slänga sig över i så fall.

Kul ska det i alla fall bli. Jag hade inte en aning om att det skulle bli ett sådant ståhej när jag köpte biljetterna. Trodde bara att det var en vanlig förhandsvisning som man ju blir inbjuden att köpa biljetter till om man är med i SF:s bioklubb.

Rapport får ni 12e juli.2 kommentarer:

Simona sa...

Men herregud så roligt!

Åsa Hellberg sa...

Ja, jag vet! :)