Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
lördag 7 juli 2018

Lördag. Fotboll. Sverige kan gå till semifinal.

OM vi nu gör det, så går den matchen när vi ska titta på Mamma Mia2 på onsdag.
Filmen börjar 19.00 och den eventuella matchen, 20.00.

När dagens kvartsfinal går tänkte jag städa. Det är svårt att sitta ensam och se en såpass spännande match, alltså ser jag till att ha något att göra. Jag förbereder mig genom att just nu tvätta badrumsmattorna och inbillar mig att de har torkat klart på balkongen när badrumsgolvet är kliniskt.

Egentligen hade jag velat vänta med städningen tills nästa helg, men det GÅR bara inte. Det är så himla dammigt överallt att jag måste ta tag.
Jag en visning av lägenheten på tisdag och en annan senare i veckan, så då blir det nu OCH nästa helg.

Sedan har jag visat klart känns det som.
Jag ska gå på en egen visning på torsdag genom bostadsförmedlingen. Jag ligger inte ett dugg bra till men vill ändå titta.
Å andra sidan fick jag den här trots plats 23, så vissa går på visning bara för att kolla tror jag.

Det var det.
Nu jobb fram till ... städningen.

Ps, Ocean 8 var toppen. Se den!


Inga kommentarer: