Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


”Med sin åttonde roman Ett oväntat besök befäster Åsa Hellberg sin position som en av landets bättre

feelgoodförfattare.” BTJ


”Varm och välskriven feelgood, en mustig story med överraskande och allvarliga vändningar. Jag bedåras ...”TTTTTara”Hästar, romantik och en komplicerad familjerelation är ett lyckat recept för högklassig underhållningsläsning.”AAAAAmelia”… en helt oemotståndlig historia. Ett oväntat besökär en mycket underhållande verklighetsflykt, och jag tror till och med att det är det bästa som Åsa Hellberg har skrivit.”ihyllan
lördag 14 juli 2018

Nu gör jag allt samtidigt och det blir sällan bra.

Alltså fokuserar jag från och med nu och några timmar framåt på manuset och sedan kan jag hålla på som diversearbetare hur mycket jag vill senare idag.

Jag letar som en galning efter en grön kofta som jag köpte innan förra resan till Cypern men den är puts väck.
Den kanske ligger i bilen?
Jaja. Den kommer väl fram och frågan är väl hur många koftor som behövs. Jag har med mig två, tror att det räcker. Det är ju inte Europas kallaste land jag ska åka till.

Nu. Koncentration. (Det skulle verkligen hjälpa om det blev molnigt som satan ute ...)

Resultat meddelas senare.

Inga kommentarer: