Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 26 juli 2018

Jag verkar redo för sista kapitlet och sedan en epilog.

Wohoo, som vi säger.
Epilogen kanhända att jag skriver först där huvudstoryn är klar och Teresa har godkänt min tanke med den, så jag kommer nog bara att skriva en kort sammanfattning på hur jag har tänkt mig den.

I morgon, på lördag, söndag OCH måndag (eftersom jag åker så sent) kommer jag att läsa igenom och redigera det som inte längre passar med det som jag skrivit senare. Det är oftast enkelt att ändra Det kan vara en ålder, ett tidsperspektiv eller någon sådant. Inga stora grejer just då, det får bli när Teresa har sagt sitt.
Och så tänker jag försöka pynta det lite mer. Lite mer klirr av glas och blommiga koppar.

Hurra vad kul.
Jag har som vanligt glömt det mesta och därför är det nästan som att läsa en helt ny bok.


4 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Låter toppen!

Åsa Hellberg sa...

Ja, visst gör det:)

Simona sa...

Grattis! Tionde boken - rätt coolt ändå!

Åsa Hellberg sa...

Simona; ja, eller hur.