Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 24 januari 2022

Bilen är hämtad.

 Och första intrycket är ÅH vad bekväm den är. Rumpan grottade ned sig direkt i sätet, och det var bekvämare än jag mindes från min provkörning. Den är inte grågrå, utan har pyttelite beige i tonen, Typ. Fast den kanske är väldigt grågrå i morgon när jag kommer ut och ser den i dagsljus. 

Just nu är jag bara orolig för att sommardäcken ligger i bilen över natten, men det är inget att göra åt. Det är bara att hålla en tumme för att tjuvarna inte har lust att bryta sin in just i natt.

Säljaren sa att jag hade en jäkla tur för jag tog sista nya bilen de hade inne, nu är det 8 månaders väntetid på bil pga reservdelsbrist över världen. 

I morgon ska jag försöka sätta mig in i alla funktioner. Telefonen är i alla fall inkopplad och ljudet ska vara bättre än i min gamla bil enligt mamma, Jonathan och Helen som jag hann prata med på hemvägen från Västerås. 

Tyvärr kan jag inte sätta in Sumpan-paret i den för Linnea har corona och då dröjer det nog inte länge förrän Jonathan har det också.

Så synd, för på fredag släpps låten han har väntat så länge på att få släppa, som han har skrivit ihop med Bell, ung grym sångerska som han jobbat tätt tillsammans med sedan ett år tillbaka. Nu är det ÄNTLIGEN dags, och det vore ju så synd om han missar releasen. Men det är ju som det är. 

Jag tar några dagar helledigt, så får vi se om jag kanske kommer igång med något vettig i helgen kanske. 

Hoppas att ni har det bra, är friska och inte alltför deppiga över den här VÅGEN vi ligger under just nu.