Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 14 januari 2022

I min nya bil finns ingen växelspak

 Bara knappar.


Det kommer säkert att ta lite tid att lära sig alla finesser, men jag pluggar på genom YouTube-videos. 

Dagsmålet idag är lägre än resten av helgen. 
Jag har haft fullt upp så här långt, var uppe tidigt och handlade, har tvättat håret (det tar tid), försökt få bort gammal salva från händerna (det tar tid) smörjt in dem efter konstens alla regler (det tar tid att torka in), beställt havssalt jag kan göra handbad med (inbillar mig att det är bra) och nu ska jag äta mellis och sedan börja jobba. 

Efter jobbet ska jag också försöka hitta en sollampa som får bra recensioner, en typ sådan här där man kan sola bara händerna (och armbågarna) under väldigt starkt uv-ljus. Vissa använder man bara någon minut åt gången. Hela ena ambågen är täckt. Just nu avfjällat. 

Jag måste researcha mer, men sol är ju universalmedlet när det gäller eksem generellt. Jag såg en förbättring på mitt i somras, men först när jag var på sydliga breddgrader och BADADE. Därav havssaltsbeställningen. 

Hoppas att ni får en fiiin helg!2 kommentarer:

Krickilina sa...

Jag lider med dig, det blir ju mer och mer. Men visst har du en tid bokad hos hudläkare?

Åsa Hellberg sa...

Japp