Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 20 januari 2022

Feberfri i Farsta

 Än så länge idag i alla fall. Det kan komma en skvätt i eftermiddag såklart, men ändå. Första morgonen under 37. Fortfarande inget pcr-svar och jag hoppas att det är positivt, så att jag inte riskerar att få omikron nästa vecka typ. Det tar ju en stund för kroppen att hämta sig från en infektion och då vill man ju inte ha nästa direkt.

Jaja, det blir som det blir, och jag har ju hela tiden tänkt att det är en ordentlig förkylning.

Något helt annat: fick en oerhört fin feedback från min redaktör som hade läst igenom manuset, och det känns så skönt för jag har ju varit lite orolig för att det inte är bra nog. Mest för att det ska vara tråkigt. Det här är ju för mig något nytt. 

Någon frågade om jag lämnar feelgood, och det gör jag inte (tycker jag själv), men det håller sig kanske lite i kanten av genren. Feelgood är ju mer än happy happy, det handlar också om språket, utgången och tempot, tänker jag. 

Det var det. På måndag hämtar jag min nya bil. Håll tummarna för att det funkar!4 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Håller tummarna såklart.
Yngstas svärfar var också negativ. Fick svar på pcr idag. Svärsonen lämnade igår, så det tar väl ett tag. Han var dock positiv på snabbtest.

Åsa Hellberg sa...

Märkligt om de har umgåtts? Hade svärfar symtom?

Eva-Lotta sa...

De har bott tillsammans i en vecka. Alla hade samma symptom. Bara Yngsta och hennes man positiva. Barnen testades inte. Svärmor, svärfar och svägerska negativa.

Åsa Hellberg sa...

Så MÄRKLIGT!