Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 12 januari 2022

Jag har gjort den igen!


Hyundai Tuscon, sprillans ny. Jag vet att ni vill veta alla detaljer om panoramatak och skinnklädsel och 230 hk (!!!), men jag låter det vara så länge. Till sist valde jag att ta ett billån och lägga in min obelånade bil som delbetalning  eftersom jag fick mer betalt för den än jag hade trott.  Den kommer att kosta mig 1500 i månaden i 3 år, med 50% i restvärde.

EN bild till.

Ingen växelspak, Bara knappar. Helt galet. 

Fast jag har ju varit så stolt över att inte ha några lån alls, och tänker att jag får stå ut i 3 år. Det är ju inte så mycket ändå, tack vare att min Honda var värd mer. Det är en bra begagnadmarknad nu, kan jag berätta. Priserna är högre än de var förra året. 

Hämtar på tisdag, för fram till dess måste jag JOBBA!

Hurra!6 kommentarer:

Robert W sa...

Så fin! Köper du bilen på avbetalning eller leasar du den?

Åsa Hellberg sa...

Lån, men som jag skrev, det blev en låg månadskostnad tack vare Hondan.

Eva-Lotta sa...

Grattis!

Åsa Hellberg sa...

Tack!

Annika Estassy sa...

Tuff bil, passar dig! :)

Åsa Hellberg sa...

Tack Annika, det är den som ska ta mig förbi dig så att jag kan säga hej!