Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 19 januari 2022

sjukdag fem

 Inget svar på PCR, får väl se när det läggs in på 1177. Jag känner mig fortfarande rätt sänkt, mest av en klump mitt i pannan, men det blir lite bättre efter alvedon. Vad gjorde folk innan det fanns? Just nu sitter jag vid skrivbordet, det hade inte varit aktuellt utan alvedon. Love it! Jobba tänker jag däremot INTE göra.

Febern går ned långsamt, men min plan är att definitivt vara feberfri lördag och söndag så att jag kan jpbba med det sista i manuset,  hämta bilen på måndag och gå ut och få frisk luft – som jag längtar efter men bara inte orkar än.Inget kul väder


Inget kul öga. Kliade mig mycket i det i morse, och antingen pga att något, typ ögonfrans, hade lagt sig fel, eller så kanske det var rött när jag vaknade. Har inte en aning. Men rätt typiskt vid förkylning annars, tror jag (eftersom jag inte tror att det är corona)


JAJA, det finns värre saker än att vara vrålförkyld en vecka. Jag tror att det är ovanan. De senaste två åren har jag ju inte haft en bacill eftersom jag bara varit hemma. 

Det var den rapporten från Farsta, där jag just har tagit emot leverans från Mathem. Bra grej, det där. 3 kommentarer:

Unknown sa...

Hoppas du tillfrisknar snart, vad det än är.
Själv har jag testat positivt trots TRE sprutor!
Vi var 6 st som sammanstrålade runt nyår i Farsta = alla testade efter det positivt, även en del utan några som helst symtom.
Hade själv förkylningssymtom, stopptjockt över näsan, rött öga men inget halsont.
Räknas som frisk nu efter 14 dagar.
Krya på dig allt du kan 🌺
/Ebba

Eva-Lotta sa...

Här testade Yngsta positivt, de andra i samma boende negativt. Mycket konstigt, de har alla samma symptom. Det tog från lördag fm till tisdag kväll för dem att få svar.
Krya på dig!

Åsa Hellberg sa...

Ebba; exakt mina symtom. Hade du också feber?

Eva-Lotta, så märkligt!