Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 27 oktober 2022

Ryggskott dag 11.

 Ont, men kan böja mig lite åt sidan. Det är ett framsteg. Jag kunde också ta på mig trosorna, stående, utan att hålla i mig i något. Också framsteg. Jag törs inte ta en muskelavslappnande tablett för man kan bli lite såsig av den och jag ska ju strax iväg på en feelgoodkväll i Bonnierhuset och då vill jag ju vara i toppform. Jag ska parkera så att jag får promenera lite dit, har jag tänkt. Det får bli dagens utmaning. 

Sol av händer och fötter idag också, nästa gång är på måndag. Idag fick jag veta att man utvärderar efter 15 gånger, för även om jag nu kombinerar med en kur kortison så är det ju inte säkert att solen funkar som är tanken. Och om kortison/sol inte funkar så behöver jag ju något annat. 

Det är ju heller inte meningen att jag ska avsluta kuren och sedan kommer det tillbaka med full kraft. Det är nog det som jag är mest rädd för. 

Helt ärligt så tar det här jävla eksemet på mig. Det är krämer överallt, hudflager som jag behöver dammsuga bort och när jag inte klarar det pga ryggen blir jag istället mer lättrörd och gråtig. Möjligtvis påverkar ryggsmärtan också.

JAJA. Jag är fri (det känns fortfarande lika starkt att säga det), jag kan äta mat och jag får åka på en trevlig kväll i BONNIERHUSET. Det borde jag nypa mig i armen för istället för att klaga.

Nu ska jag koka torsk eftersom det var det enda jag hade hemma.

Tjohoo.


2 kommentarer:

Annika Estassy sa...

Men fy fabian vad du råkar ut för saker! Hoppas att du hade en trevlig kväll åtminstone!

Eva-Lotta sa...

Så himla segt! Men små framsteg åtminstone.