Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 31 oktober 2022

Corona dag 3 rygg dag 15

 Det första känns som om det går åt rätt håll. Jag är svintrött, men har lägre feber, hoppas att det fortsätter åt det hållet. Hade förfärlig frossa runt tolv i natt, fy fan vad vidrigt det är att gå upp när man fryser så, men Alvdonet verkar så snabbt. Jag la mig under täcket med en supertjock filt över till pillren verkade. Inte lika mycket frossa i morse, när jag återigen, sex timmar senare, skulle ta medicin igen. Däremot är jag inte hungrig. Jag äter, har smaken kvar, men känner inte någon hunger alls. 

Ryggen är densamma, det spelar uppenbarligen ingen roll vad jag gör. Det känns som om någon håller en skruvmejsel vid vänstersidan av ryggslutet. Ibland trycks den in hårdare (typ när jag sitter), och inte lika hårt, men den är fortfarande där, resten av tiden vare sig jag ligger går eller vad jag nu gör. 

Jag ska försöka komma iväg till en naprapat nästa vecka, vi får väl se när jag är frisk nog igen. Jag behöver sola också, kanske kan göra båda i samma svep, för det viktigaste är att få gott om tid jobba. Det är jag för sänkt för att göra idag, men jag drömmer om att göra det på typ onsdag. Det vore fantastiskt om jag kunde komma igång då. Den här veckan kommer jag ju ändå att bara vara hemma. 

Där har vi det. Åsas alla krämpor. 

Två av dem borde i alla fall gå över, jag ser fram emot det. 

Allt kunde varit värre och jag är så glad för mina (4a) vacciner, och för mitt goda humör. Vilken gåva det är!


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag tycker inte man hör om lukt och smakförändringar av denna varianten?

Åsa Hellberg sa...

Så kanske det är!