Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 20 juli 2018

Det känns som om det är en snabbare dag här idag.

Igår gick allt förfärligt långsamt, men första passet idag hade jag fart och jag hoppas att jag har det pass två också. Handdukarna ligger kvar vid badet och det vore najs att få lov att ta ett dopp till sen.
Jag är ju sträng och får bara bada om jag har jobbat på som jag ska.
750 ord per arbetspass är perfekt och så vattengympa på det.
Alla författare borde ha en pool hemma, det är ju fantastiskt bra träning. Jag känner att kroppen orkar simma lite längre för varje dag.

När jag var här på semestern med mamma hade jag så otroligt ont i armarna av förkylningen, det har jag aldrig haft på det sättet tidigare.
Nu funkar de finfint, peppar peppar, både att skriva och att simma med.

Det var det.
Nu andra passet.

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Låter som om du har en bra plan!

Åsa Hellberg sa...

Tack, ja, peppar peppar, det verkar funka!