Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 12 maj 2021

Nu dräller det in uppdateringar från Broadway

 och det verkar som om showerna ska komma igång i höst. 

Om vi européer är välkomna vet vi ju inte än. Personligen hoppas jag på våren 2022 när jag fyller jämt, men vi får väl se vad som händer.

Det här är min nya grill.



Idag blir det nog ingen grillning, men i morgon tänker jag göra det igen (kyckling). Jag måste bara handla först. Det blev så gott igår och den fick plats på vagnen jag köpte på Clas Ohlson som jag hade planerat. Perfekt, eftersom jag kan köra in den innanför dörren om det är pissigt väder. På hyllan under kan jag packa in kuddar och filtar. JAG ÄR ETT GENI!

Jonathan har beställt grillad flankstek när de kommer hit och kolla Eurovision nästa helg och jag har beställt en födelsedagstårta av Linnea. Det är väl ett bra byte? 

Den här chefen har gett sig själv ledigt idag också, och i morgon. Det är vädret som styr och på fredag blir det eländigt igen, och då slänger jag mig över min sista redigering. Sedan återstår sättning och korr. Absolut sista datum för att påbörja skrivandet av nästa serie är första juni. Jag hade tänkt ta LÅNG tid på mig den här gången, men så kommer det inte att bli. 3 månader. Alltså, ungefär som jag brukar. Vanans makt och allt det där ...

Hoppas att ni har en fin vecka, är friska och har tålamod. Snart, mina vänner, snart!


4 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Visst är det skönt när den känslan slår en! Att man är ett geni😇
Trevlig helg!

Åsa Hellberg sa...

JA, eller hur! :)

Eva-Lotta sa...

😂🤣

Annika Estassy sa...

Vilken smart grill!