Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum I höst är jag med på Författarkvällar i Uddevalla och Lysekil, och på bibliotek i Värmland.

onsdag 14 juli 2021

Vi drog till västkusten för att överraska mamma och därför ägnade jag mig åt förhatliga lögnaktigheter både här och där. Men så är det när det är överraskningar! Men bara då!

Eftersom allt är så himla busy här hinner jag inte blogga, istället får ni en bildkavalkad.

Jag återkommer i helgen igen. Skeppohoj!En av mina äldsta och bästa vänner, Madde, och hennes man Anders, åt middag med oss på Bryggan i Fjällbacka. En HELKVÄLL!Det här är Resö, mellan Tanumshede och Strömstad.Stenarna blev så himla fina när de blev tvättade. Hurra!