Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 17 januari 2022

Sjukdag 3

 Och deadline för manus. Men det sprack. Der går inte att jobba med datorn, och idag har jag knappt haft den framme alls, jag har bara sett på tv och sovit. Helen var utanför huset med bröd, chips och cola, och det är väl ungefär vad jag har fått i mig idag.

Men jag tar alvedon så fort frossan kommer runt 38, igår lät jag det gå lite för långt och det blir bedrövligt svettigt när man har för hög feber och den dyker av alvedonet.Well, det går ingen nöd på mig alls, jag är bara inte van vid att inte kunna hänga vid datorn. Det går inte idag heller.

I morgon förmiddag ska jag ta min pcr-test på en drive in-station, fast hemtesterna har ju varit negativa så jag antar att det bara är en förkylning. Bra att få det kollat i alla fall. Är bara snorig, nysig, febrig, trött med huvudvärk. Inget i halsen eller hosta.

Alla bilgrejer har jag flyttat en vecka framåt, vi får väl se hur det går. Jag har ju ingen jobbpanik i alla fall. Mitt manus kommer tillbaka om 3 veckor.

De sista 20 sidor tar jag tag i så fort jag är piggelin. Resten har jag redan skickat.

Attjohooo


2 kommentarer:

Anonym sa...

Krya på dig fina Åsa!Hoppas du tillfrisknar snabbt! En fin serie som jag kan rekommendera är Brothers and Sisters, där ingår dramatik, spänning, humor och kärlek. Vet inte om serien finns tillgänglig på någon kanal för tillfället, själv har jag den på dvd. Det är absolut en sevärd serie!
Kram från Marianne

Åsa Hellberg sa...

Tack, den har jag sett och håller med om att den är så fin.