Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 13 augusti 2022

Lördag i Fjällbacka

 och jag har möblerat om, efter att ha sovit ut morse, solat och lyssnat på två poddar, CYKLAT och gjort pyttelite av de räkenskaper som jag ska ta mer tag i på tisdag och onsdag. 



Soffan utmed kortväggen istället för mitt i rummet


Fåtöljen där soffan stod


Tv:n flyttad till tavelväggen. 


Det blev bra, tycker jag faktiskt. 
Det gamla borde efter mormor och morfar, som har stått i köket, står nu mellan soffan och fåtöljen.





I morgon blir det samma sak igen, men istället för att möblera efter solningen ska jag packa ihop mina grejer och sedan dela ut böcker som återstår plus åka till gården Kamstorp som är med i min nya bok. 

På måndag ska jag åka så tidigt som möjligt och jag åker nog via Mariestad igen. Vi får väl se vad jag är sugen på för väg då. 

JAJA, lördagkväll, tjohejtjoho.

2 kommentarer:

Anne sa...

Det blev jättebra. Du har gjort ett fantastiskt jobb med lgh. Är så väldigt fint och mysigt. Ser ut som du har bott där i tid och evigheter, vilket jag tycker är en bra sak!👍👍☀️

Åsa Hellberg sa...

Haha, ja, det känns nästan så! Tack!