Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 11 juli 2018

Min lilla barnbokshylla.



Jag hoppas att jag får barnbarn någon gång. Då ska jag, om jag är frisk och kan, läsa ur Jonathans gamla favoriter. Många har jag gett bort, men jag har behållit favoriterna som lästes om och om igen. Det är så jag tänker mig att jag ska göra för barnbarnet också.

I hörnet alla Lottaböcker, som väl ingen kommer att läsa igen mer än jag (bitvis). Det gör inget. Jag behåller dem som gärna för mig själv och vad eftervärlden gör med dem vet jag ju ändå inte. Ge bort tänker jag inte göra.

Det var det, denna dag som kommer att avslutas med Mamma Mia 2.
Men det blir inget med det om jag inte jobbar ordentlig först, alltså sätter jag fart direkt.
Wohoo.




3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läste också Lottaböckerna, såg du att Lotta(!) Olsson i DN skrev om dem i lördags? Kul! /MoM

Åsa Hellberg sa...

Nej, det missade jag. Måste läsa. Tack!!

Eva-Lotta sa...

Lotta-böckerna är bra!