Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 3 juli 2018

Jag tog en bild på mig själv i soffan till något förlagsaktigit,



Typ, till vad- läser -du -i -sommar frågan.
Och jag ser alldeles slät ut. 
Bilden ljuger och jag måste ha fått på ett filter på kameran som jag inte vet om.

Om den hade tagits den här morgonen hade den eventuellt också raderat blå ringar under ögonen som är där på grund av nästan inget sömn i natt.
Fråga mig inte varför, men om jag gissar så har det med Jonathans och Linneas resa till London att göra. Jag slängde mig över telefonen när jag vaknade 4.15 och messade dem för att kolla om de var vakna och fick en glad smily tillbaka men inte kunde jag somna om för det.
Grr.

Så jag klev upp, har precis ätit frukost och ska jobba en stund. Sedan måste jag verkligen sova för jag ska till stan idag och på Allsång, och väl där vill jag ju sjunga – inte gäspa!



5 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Om du kommer på vad det är för filter kan du ju tipsa i bloggen ;)
Hoppas du får lite sömn, så kvällen blir fin!

Åsa Hellberg sa...

Tack!!

Simona sa...

Ska kolla efter er på TV!!

Elisabet Nielsen sa...

Fin bild. Ha det så trevligt på Allsången!

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack, det var såå roligt!