Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 4 oktober 2018

Jag ska verkligen försöka.




En liten promenad varje dag ska ju vara så himla bra, sägs det.
Egentligen borde jag skaffa mig en stegräknare. Jag tror att det hade varit inspirerande för mig. På Iphone finns det tydligen inbyggt, men det gör det inte på min och apparna verkar krångliga.
Jaja.
Igår gick jag ut halv tre och var hemma tio i fyra, men då handlade jag och strosade i butiker också. Jag räknar allt där benen rör sig som promenad, haha.

Idag ska vi välja röst el röster till Laholmsflickan och sedan ska jag jobba med ungdomsmanuset.
I morgon åker jag på en 36-timmarsresa till västkusten. Inget familjebesök den här gången, det hinner jag inte. Min deadline, 15 oktober, kryper allt närmare.

Nästa helg ska jag till Askersund, till någon slags bokmässa, och om det vet jag ännu ingenting alls.
Tanken är i alla fall att jag ska kunna åka över dagen.

Det var det.
Tjohej.



6 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag borde också promenera varje dag. Har verkligen tid till det! Men hälsporren inspirerar inte till det. Lycka till med deadlinen!

Carina Deckner sa...

Har en app som heter "Pedometer" och den är enkel och fungerar perfekt!

Robert W sa...

Om det är IPhone du har så brukar det finnas en app redan när man köper den. Ikonen är vit med ett rött hjärta och den heter Hälsa.

Åsa Hellberg sa...

Eva-Lotta, det där gör väl skiitont såklart!

Carina; tack!

Robert; nej, jag har ju inte det, tyvärr.

Tant Beige sa...

Jag har skaffat mig ett aktivitetsarmband. Ett snygg svart sådant som visar datum, tid och steg. Och så har det en hel del andra finurliga finesser också vilka jag tyvärr inte hunnit sätta mig in i ännu. Men varje timme (dagtid) får jag en påminnelse om att jag ska "upp o hoppa" och det är precis vad jag behöver. ☺️

Åsa Hellberg sa...

Tant Beige; det låter ju verkligen som något för mig! Tack!