Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 8 maj 2021

Man har gosat med 9-månaders glad bebis

 (Linneas tvillingsysters son), hämtat gamla i2 nspelade filmer varav en var överspelad av något annat ( sånt händer ju) och sedan har jag handlat, ätit frukost och inte så mycket mer. 



Från svt-programmmet Peptalk, typ 1985



Jag gick in på Konsum när jag var en snabbis i Farsta, för det var inte särskilt mycket folk i just den butiken (det var det däremot i resten av Farsta centrum, förvånande många. De flesta gick 2 och 2. Kanske är vaccinering som börjar slå igenom. Alternativet att folk inte bryr sig orkar jag inte tänka på). I alla fall. Konsum var tomt. Bra, för då slipper jag handla mer i helgen och kan vänta tills på måndag.

På måndag måste jag också skicka tillbaka den vrålsnygga kepsen jag hade skickat efter, för spännet där bak ramlade av när jag skulle reglera storleken och sedan gick det inte att sätta på igen. Den var en alldeles för dyr keps för att kunna acceptera något sådant. 

Resten av dagen ska jag pyssla med diverse. Läsa lite, se lite på tv, titta på hus på Hemnet. Vädret är på väg att bli totalgrått så att göra något utanför dörren är verkligen inte aktuellt. 

Där har ni det. Lördag i förorten, en dag när jag inte längre känner det minsta i armen efter vaccinationen. Tjohej!


3 kommentarer:

Robert W sa...

Låter som en skön lördag <3

Eva-Lotta sa...

Vilken bra lördag!

Åsa Hellberg sa...

JA, superlördag, hoppas att ni också har haft en fin helg!