Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 3 januari 2022

Nu är bloggen inne på sitt 13e år.

 Grattis till det, bloggeliblogg. Min dagbok dit jag vänder mig när jag funderar på när och var olika saker hände. När bytte jag bil, när flyttade jag, när fick jag besked om ditt och datt. Så roligt att gå tillbaka. Just den här har jag haft sedan 2014. Jag minns inte varför jag bytte, ville väl bara förnya mig lite.

Den första var seriösare eftersom jag arbetade med svårare saker på den tiden, i alla fall till att börja med. Men sedan 2013 har jag jobbat heltid som författare och det i den svängen jag också bytte blogg. Tramsblogg. Lite som jag själv. Ytlig, men med något annat som en klangbotten om man lyfter lite på designkläderna och orkar titta efter. 

Idag ska jag i alla fall få min tredje Covid-vaccination. 15.20. Innan dess ska jag förhoppningsvis ha redigerat 10 sidor manus, som är målet fram till den 17e. Det ska nog gå, om jag får vara piggelin som nu. Det är ju inte så att jag umgås särskilt mycket och jag är inte sugen på det nu heller. Bara med Jonathan och Linnea, resten kan vänta tills det eventuellt vänder igen. Knappt 4 månader tills vi ska (vill) till New York. Min feeling är att det kommer att gå, men vi får väl se. 

Hoppas att ert nya år är fint, jag tycker att det har startat riktigt bra, PEPPAR PEPPAR!Kolla, ingen gran i vägen när jag vill titta ut från min arbetsplats. 


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Hoppas 2022 fortsätter vara ett bra år!

Åsa Hellberg sa...

Eller hur. För oss alla!!