Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 12 december 2018

I natt har jag


plötsligt fått se Jonathan som 3-åring framträda med Niklas Strömstedt i Go kväll.
Ingen hade informerat mig så det var verkligen en trevlig överraskning.
Sedan var han plötsligt 8, hans pappa stod bredvid och där någonstans fick jag väl verkligen inte ihop det längre utan vaknade en timme innan klockan var satt.

Jaja.
Idag – när jag har jobbat klart – ska jag tillbaka till Ikea och köpa stolar som jag sedan ska ha i nya lägenheten. Igår var jag där och köpte två mattor som är utgående, eftersom de är mina favvisar sedan lång tid tillbaka. Man kan lägga ihop dem till en jättestor under mina nya soffor.
Hade ju tänkt roströdrosa men börjar med de billigaste beiga så får vi se hur jag gör sen.

Bilden är från min kajkant häromdagen. Det är ju rätt fint så här års när solen skiner.


1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Nätterna kan bjuda på många roliga saker :)