Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 3 december 2018

Den här drömmer jag om.



Superstor superdyr och superläcker över mina nya soffor.

Drömmar behöver ju inte alls vara realistiska, tack och lov.
Jag drömmer också om att resa bort ett par veckor i slutet av januari och jobba med en ny kortroman, innan jag drar igång den stora redigeringen av Flanagans. Vi får väl se vilket utrymmet jag har för att göra det.
Men drömma är gratis, som sagt.

Nu ska jag redigera Flanagans en stund, innan jag ska sätta på mig rouge och rena kläder och bege mig nedåt fjället, till Sälens by, och bibblan där.
Jag vet i alla fall att det kommer en person.
Hurra!

Sedan bär det vidare till Malung, där nästa föreläsning är klockan 18.00.

När jag kommer hem i morgon är det slut på resor ett tag.
Den 14e december är jag i Farsta bokhandel, det är allt resten av det här året som bara ska ägnas åt julmys och redigering. 
3/4 kvar av Flanagans. Jag borde hinna det till 1 januari.
Jag kommer också att få en liten skvätt Sextrejken, men det är inte mycket enligt min redaktör. Jag tänker att max tre dagar får gå åt till det.

Första två veckorna i januari är jag ju flyttledig. 
Hurra2!!

Hoppas att ni får en fin vecka!




1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Det är tur att man kan drömma fritt! Vad vore det för roligt om alla drömmar gick i uppfyllelse?