Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 14 december 2018

En dag hemma, känns tippetopp.

Idag ska jag jobba, sedan handla i butiken runt hörnet (25 meter från min port).
Just den närheten kommer jag att sakna i Farsta. Å andra sidan tar det kanske 5 minuter att gå till Lidl från mig där, så jag klarar mig nog. Allt är ju en vana.

I morgon ska jag vara i bokhandeln i Farsta mellan 12-14, årets sista jobb som inkluderar socialt beteende, nytvättat hår och representabel klädsel.
Ska bli kul!

På manussidan ligger jag just nu efter med 30 sidor (eftersom jag inte jobbade igår) men det är ingen större fara, jag har tid (inbillar jag mig i alla fall ...)

Sedan har jag tagit in offerter på målning av nya lägenheten och vi får väl se var det landar. Jag skulle ju så gärna vilja att det är klart när jag flyttar in. Annars är jag rädd att det inte blir gjort, mer än den där väggen som redan är beställd av Familjebostäder.

Och ps, det bästa jag har läst om otrohet på länge hittar ni här.
Jag jobbar ju inte alls med det längre, men ämnet intresserar mig som sådant.

Det var det.
Fredag.
Bra dag, så här långt.