Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 13 december 2018

Inget jobb idag.

Först var jag uppe och lussade, vilket var dumt för jag somnade inte förrän strax innan 2 i natt.
Alltså var jag tvungen att somna om vid 9, sedan vaknade jag kl 12.

Då stod återigen Ikea på dagordningen eftersom korgstolarna jag köpte igår var alldeles för höga. Jag dinglade med benen och det är inte bra när man vill sitta skönt.

Igår fick jag dem ju hemkörda men idag fick jag köra själv.
Först ett varv med en stol och sedan tog jag två i nästa omgång.
TUR att Ikea ligger så nära. Det tog 30 minuter därifrån hit, hämta nya grejer på våning 7, vänta på hissen, tillbaka ned, packa om bilen, och sedan tillbaka till Ikea igen.

Nu har jag hämtat upp en gammal Ikea-Henriksdalstol som har stått som en extrastol i källaren och när Jonathan och Linnea kommer hit på jul får jag väl köpa ett par klappstolar. Det finns lite här och där och är ju bekväma om man inte ska sitta dem superlänge.

Vilka stolar jag sedan ska ha i nya lägenheten återstår att se när jag har flyttat in.

På redigeringen i morgon igen.
Om jag somnar i kväll vill säga

Inga kommentarer: