Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 8 december 2018

Jag har en egen tradition

där jag varje år ger julklappar via Farstaklappen. De samlar in och ger en julklapp till barn (upp till 18år) och i år hade jag glömt att insamlingen ju stänger tidigt ... alltså är sista dagen för inlämning i morgon.
Jag gör som jag brukar, ger till de äldsta barnen (man får välja själv), och pojkar mellan 16 och 18 får minst av alla.
Så jag köper 2 presentkort på H&M till dem och 2 till flickor i samma ålder.
Det känns som världens bästa tradition (efter att vara med Jonathan såklart.)

Så i morgon står jag utanför dörrarna i Farsta när de öppnar klockan 11, sedan tar jag Håndan till stan och Hallwylska palatset där vi ska äta julbord kl 12.
Adolf Fredriks musikklassers julkonsert i Waterfront building startar klockan 15.00  och därefter åker vi till Mall of Scandinavia och ser nya Vidunderfilmen kl 18 typ.

En heldag med Jonathan och Linnea.

Hurra!

2 kommentarer: