Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 27 december 2018

Idag blev det mest funderingar.

Jag läste snabbt igenom sista sidorna i Flanagan och njae ... jag kan inte säga att jag är särskilt nöjd.
Så i morgon river jag, alltså flyttar ut så får vi se vad som händer med tomrummet som blir över.'Jag har två dagar på mig med manuset och borde hinna om hjärnan vill funka.

Annars har jag sett på tv-seriefavvis; Scarlett, som jag är uppföljare till Borta med vinden, som jag såg igår.
Jag tycker precis lika mycket om Scarlett, den får mig nästan mer berörd än föregångaren. Bra kemi mellan Rhett och Scarlett, han tittar på henen vid något tillfälle när hon sover och då rinner tårarna. Magiskt.

Well.
Håll en tumme för mig i morgon!
Jag ska strax lägga mig och förhoppningsvis kunna släcka 00.00 idag. Det har blivit alldeles för mycket nattsuddande den här veckan.


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag håller tummarna!

Elisabet Nielsen sa...

Om någon klarar det så är det du, Åsa. Lycka till!