Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 25 december 2018

Jag brukar önska God Jul på bloggen,

men det glömde jag igår.
Alltså får jag istället önska er en fortsatt trevlig jul!

Vi hade det toppenmysigt. Jonathan och Linnea kom dagen innan julafton och åkte hem sent igår kväll.

Idag ska vi se den nya Mary Poppins i en stängd stad. Inte ens Åhléns city är öppet.
Men vi ska bara gå på bio så det spelar ju ingen roll även om jag tycker att stan blir lite spöklik när den är stängd (tror att juldagen och möjligtvis midsommardagen är de enda dagarna på hela året).

I morgon börjar jag jobba igen och det är verkligen full fart nu fram till och med nyårsdagen.

Fran till 7e ska jag sedan flytta köket, garderoben och stora delar av badrummet. Allt som det redan finns skåp till i lägenheten.
När de målar antar jag att jag inte kan gå dit på samma sätt.

Istället kan jag kanske jobba ett par dagar, och förstås packa resten. Jag räknar med att själva packandet av resten tar tre dagar i anspråk.

Det var det, julen 2018.
Fin, tycker jag.


4 kommentarer:

Robert W sa...

En god fortsättning på julen önskar jag även dig, kära Åsa!

Eva-Lotta sa...

Julafton var bra, men i natt blev Maken magsjuk, så för andra året i rad missar jag mammas födelsedag. Det känns så elakt och jättetråkigt. Men eftersom vi delat säng och toa i natt vill jag inte riskera att smitta henne och 10-15 gäster. Hon är ju ändå 86...

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack, båda.
Hoppas att din mamma mår bra nu!

Åsa Hellberg sa...

Flåt, maken var det ju :)