Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 25 oktober 2022

Ryggskott, dag 9

 Lite bättre. Har försökt "gymma" lite på golvet och försiktigt gjort lite övningar. Men nu har jag tagit två alvedon, som blir de enda jag tar idag. Jag klarade mig på två igår, men idag ska jag köra bil till solningen och behöver lite värkstöd. I morgon kanske jag klarar mig helt utan, vi får väl se. Känns som en dag i taget är rätt inställning.

Och jag är verkligen FÖR värktabletter när de behövs. Men tänker att det kanske också går att trappa ned. Jag testar mig fram.

Igår pillade jag i första kapitlet i redigeringen och idag, när jag kommer tillbaka, ska jag ta mig an kapitel två. Igår liggande, så kanske det blir idag också. Teresa vill nästan alltid att jag ska dra ned tempot från början och ibland håller jag med, andra gånger inte. Här behövs det MER, vi får väl se vad det blir av det. Jag har fått läsarfeedback på att början av vissa böcker är seg, och det är min fasa för seg gör att man slutar läsa. I alla fall gör jag det. Fast jag antar att det också är en smakfråga.Jag måste ha en ny skrivbordsstol. Jonathan var och provsatt i stan på ett ställe och är så nöjd med sin stol, ska kolla var han testade den.

Ska strax duscha och raka benen. Det kan bli en utmaning. Vi får väl se hur det går. Det är verkligen inte livsviktigt, men känns ändå bra när man ska vifta med dem senare under dagen. Eftersom jag tycker att jag har fläckar lite här och där, så vet jag inte hur stor del som kommer att behöva solas. 

12.40 ska jag vara på psoriasisföreningen. 

Hoppas att ni har en finfin vecka framför er.