Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 2 november 2022

Corona dag fem, ryggskott dag 17

Och idag är båda bättre. O M G. Peppar peppar, tvi tvi tvi. Jag sov i åtta timmar utan att vakna. Bara en sådan sak!

Ingen feber, även om jag inte känner mig helt frisk så är ju det superbra. Jag gjorde ett självtest igår och det visare inte på corona längre. Innan jag går ut på riktigt, ska jag ta ett till, för idag stannar jag också inne och tar det lugnt. Jag ska jobba lite i manus om jag orkar, men det är ju inte särskilt ansträngande (fysiskt i alla fall). 

Jag har heller inte LIKA ont i ryggen. Jag har stått upp en timma vid skrivbordet och det gick rätt okej. men sedan gick jag på toa, var tvungen att vrida ryggen och då "gick det upp" lite, men ska vila nu en stund innan jag ställer mig vid skrivbordet igen. 

Nu är Linnea på Nyhetsmorgon, jag fortsätter blogga sen!

__________________________________________________________________

Hon är sååå duktig! Jag vet ju hur nervös hon är innan. Det märks inte när hon är med. Nu är det paus på fyran och jag ska äta frukostägg jag kokade igår.

Jag har inte lagat mat sedan jag blev sjuk i lördags, och idag måste jag börja igen. Magen var kass i två dagar men det kan lika gärna bero på glassen jag åt, för trots att den var laktosfri är det inte alltid det funkar för mig. Nästa gång ska jag köpa veganglass istället (Jonathan säger att den är så god, han har ju samma problem som jag), för att slippa grädde helt och hållet. 

Men det kan ju också vara coronan som ställer till magen. Well, åter till gamla vanor så löser det sig nog. 

Väldigt bra onsdag, så här långt!

Wohoo!

Sedan är det bra att kortisonet fungerar på händernas ovansida. Insidan är en helt annan femma, men jag är glad så länge NÅGOT funkar. Jag har ju tvingats ställa in all sol den här veckan, men jag ska boka nya tider till nästa vecka nu. 



Före kortison


En vecka senare


3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Fortsatt krya på!

Robert W sa...

Corona kan absolut göra en orkeslös. Så trist med ryggvärken. Huvudvärk och ont i ryggen är sådana saker som gör att det är svårt att ägna sig åt något annat. Krya på dig! <3

Åsa Hellberg sa...

Tack!