Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 22 november 2022

Träffade gammal kompis i lördags förmiddag

 när jag handlade. Vi kramades, stod rätt nära, men FÖRHOPPNINGSVIS inte så nära att jag har fått hennes baciller för i söndags blev hon sjuk. Egoistiskt, jag vet (och stackars henne, det tycker jag ju verkligen!) men sjuk igen funkar ju inte för mig. 

Och kanske coronan ändå ger en viss immunitet några veckor i alla fall (vet inte ens om det är det hon har, men så mycket mer går ju inte just nu, och jag såg på FB att hon dagen innan vi sågs var på fest med en massa människor)

En fest jag kanske hade tackat ja till om jag varit inbjuden (och haft bättre med tid) för man vill ju UMGÅS!

Men det är en påminnelse om att ifall man vill vara frisk kanske man helt enkelt får värdera om det är värt att gå på fest och riskera något, eller inte. 

Idag ska jag till Farsta centrum, med min 4-hjulsdrivna bil som har DUBBDÄCK. Det är runt kvarteret, men jag kan inte gå dit för jag behöver handla lite. Ritrulle och frukt. Jag tror att jag gör det direkt nu när de öppnar så är det klart sen.

Idag ska jag ev ta resten av manuset, 35 sidor. Det är nog en hel del jag måste förändra där så det är möjligt att jag behöver dela upp det på två dagar. 

Sedan har jag 4 dagar kvar att komma igång med del 4a, vet förstås fortfarande inte hur den delen ska se ut, det blir alltid lika spännande. Avslutningen på del 3 är bra, så förhoppningsvis kan det flyta på i en bra övergång till nästa del. 

Det var det, när det mest vackra, de snöklädda träden, nog har gjort sitt för den här gången. Det är plusgrader (1,2) i Stockholm Farsta just nu. 
2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Håller tummarna att du håller dig frisk!

Åsa Hellberg sa...

JA, men borde nog blivit sjuk nu i så fall.

Jag ska sluta kramas och stå nära :)