Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 25 november 2022

Ny kontorsstol till Åsa

 Hittade en som är grym och till ett grymt bra pris. Nästan halva priset. Ny stolGammal stol

Har just lagt ut min till ett väldigt bra pris på Blocket, hoppas att den säljs. När jag säljer där lägger jag mig prismässigt under alla andra, det är lätt att det blir liggande där i evigheter om man inte gör det. Det enda jag har fått ge upp är kläder, det har funkat med några plagg men inte alls med andra. 

Säljs den inte får jag lämna den till en möbelinsamling. Jag har aldrig trivts med den, det var fel höjd för mig. 

Det är viktigt, kanske det viktigaste, för mig med mina korta ben. Ikea skrev då 42 el 43 cm, men det visade sig att den var 46, och det gör så stor skillnad. Nu skriver de 46 i beskrivningen. 

Nu fick jag precis en spekulant, så hoppas att jag blir av med den direkt. Den nya stolen kommer på måndag och jag klarar mig finfint i helgen eftersom jag kan stå eller sitta i Zebran el vid köksbordet. 

Nu är den såld, jag har fått swishbetalning, och den hämtas efter kl 16.30. 

HUR BRA? Det tog inte ens en timma. 

På schemat idag: skriva/redigera och sola. 

I morgon ska jag handla, och på söndag KOMMER JONATHAN OCH LINNEA HIT! De har inte varit här sedan i maj. Vi har förstås träffats, men inte hemma hos mig. Jonathan var här snabbt med matvaror när jag knäckte ryggen, tveksamt om han ens fick av sig skorna innan han åkte igen. 

Just nu har vi daglig kontakt, han har fått förslag på arbeten och behöver diskutera det. Och jag rådfrågade honom om kontorsstolen. Han har en exakt likadan och är efter ett par år fortfarande supernöjd med sin. Den här är 7 TUSEN billigare än den han har, pga Black Friday. 

Åsa älskar klipp, så är det bara. 

Och även jag tänker på Börje Salming idag. Vilken stjärna han var. Han var i smyg ihop med en arbetskamrat till mig och de fick senare två barn tillsammans. Jag tror att han var ett hygglo. 

En för jävlig sjukdom, inte minst för omgivningen. Fy fan. 

Det var det, såld stol och blogginlägg. Nu ska jag börja jobba!


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Även jag tänker på Börje. På hur precis ALLA beskriver honom som en fantastisk människa. Fruktansvärt hur fort detta gick. Men skönt för honom att slippa lida längre.
Grattis till såld stol! Trevlig helg!

Åsa Hellberg sa...

Tack och tack detsamma!