Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 29 juli 2023

God morgon från Fjällbacka!

 Jag har sovit gott, druckit tre koppar kaffe och ska ta en promenad innan regnet kommer. Om det kommer. Jag har inte kollat idag. Resten av tiden här ska enligt rapporter jag såg igår mer eller mindre regna bort men just nu skiner solen och jag behöver gåååååå!



Därefter ska jag städa, se på fotboll och handla. Igår åkte jag förbi Lidl i Uddevalla och köpte ägg, bananer och chips. Och mer än så har jag inte hemma. Vad de där två som jag ska hämta i morgon behöver till frukost har jag inte den blekaste om och det får vi handla när de är här. 

Det ska bli intressant att se hur det funkar att vara tre här, de har ju bagaget från Palma med sig och det kommer att bli trångt. Jag vet inte var de ska lägga sina grejer riktigt. Packa upp lär inte funka, tyvärr. Möjligtvis hänga in grejer i en garderob, det finns det plats för. 

Sedan måste jag faktiskt komma igång med min redigering. Deadline är inte ens en månad bort och det är HÖGHÖGHÖG tid att sätta fart med den. Jag har latat mig sedan jag lämnade manus den 15 juli, och har  bara gjort smågrejer. Så kan vi INTE ha det om jag ska få ihop det, 

Där har vi det, lördag den 29e juli. Heja Sverige!


(Anteckning till mig själv, dag ett av nytt halsont)


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jobba på! Och du vet, finns det hjärterum så finns det stjärterum 😉

Åsa Hellberg sa...

Haha, ja.